+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA STRATOS - LAGANAS

Vila Stratos se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 350m od glavne ulice.
od 48

Vila Stratos se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 350m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim (bračni krevet) i trokrevetnim studijima (bračni i singl krevet), smeštenim na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i balkon sa garniturom za sedenje. Gostima je na raspolaganju i velika zajednička terasa sa koje se pruža fantastičan panoramski pogled na plavetnilo Jonskog mora. Vila Stratos nema sopstveni parking.

U dole navedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.Preuzmite cenovnik (.pdf)

Priijavite se za letovanje u "VILA STRATOS - LAGANAS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!