+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA SOCRATES - LAGANAS

Vila Socrates se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 350m od glavne ulice.
od 48

 

Vila Socrates se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 100m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 350m od glavne ulice. Raspolaže dvokrevetnim studijima, smeštenim u prizemlju i na prvom spratu, kao i četvorokrevetnim apartmanima smeštenim na drugom spratu vile. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Studiji poseduju dva standardna kreveta, dok apartmani imaju dve zasebne spavaće sobe sa dva standardna kreveta u jednoj i jednim bračni krevetom u drugoj sobi. U pojedinim smeštajnim jedinicama postoji mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja. Vila Socrates nema sopstveni parking.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.


Preuzmite cenovnik (.pdf)

Priijavite se za letovanje u "VILA SOCRATES - LAGANAS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!