+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

LETOVANJE U PARALIJI - 8 I 12 NOĆENJA

Provedite Vas mali odmor u divnoj Grčkoj !!


 • Polazak iz Beograda oko 18:00 časova (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku, sa usputnim pauzama za osveženje i granične formalnosti.

 • Dolazak u Paraliju. Dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15h).

  Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka — Boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

 • Poslednji dan ugovorenog boravka — Napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u ranim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

  O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencija na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.

  *Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja i preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

TERMINI POLASKA:

- 07.09. — 21.09.2019. — (12 noćenja) — CENA ARANŽMANA PO OSOBI 130 EVRA

- 19.09. — 29.09.2019. — ( 8 noćenja ) — CENA ARANŽMANA PO OSOBI  94 EVRA

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u evrima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

- Doplata za 1/1 sobu - 70% (na upit),

- Dete do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe– 50% cene aranžmana

Aranžman obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji  
 • Smeštaj u vilama u Paraliji ( Vila Manos, vila Ellite, Iris ili slicno...) u 1/2 i 1/3 TWC studiima na bazi 8 ili 12 noćenja
 • usluge turističkog pratioca / vodiča tokom putovanja
 • troškove vođstva i organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

 • Individualne troškove, ulaznice za individualne posete muzejima, lične troškove I ostale nepomenute usluge
 • Putno zdravstveno osiguranja — mogucnost placanja u Agenciji
 • Doplata za korišćenje klime oko 5 evra dnevno ( plaća se na licu mesta)
 • Boravišnu taksu 0,50 evra po sobi po danu (plaća se na licu mesta)

 

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Triglav osiguranja a.d.o., Beograd.Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 011 2287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, KnezaViseslava 63, Vidikovac, Beograd.

 

Priijavite se za "LETOVANJE U PARALIJI - 8 I 12 NOĆENJA"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!