+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA MARI - LAGANAS

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice.
od 65

Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice.

Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u prizemlju i na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj (uz doplatu prema cenovniku) i terasu sa garniturom za sedenje. Uz konzumaciju pića, gosti mogu da koriste bazen vile Alex koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Vila Mari nema sopstveni parking.


 Preuzmite cenovnik (.pdf)

 

Program putovanja 2016 za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz:

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanjawww.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda za Zakintos  je u 11:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 11:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 11:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 12:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 12:15 (motel Stari hrast); Batočina – 12:30 (motel Košuta); Jagodina – 13:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 13:15 (motel Ravanica); Paraćin – 13:20 (restoran Tito); Pojate – 13:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 13:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 14:00 (preko puta motela Nais/pumpa Jugopetrol); Leskovac – 15:00 (motel Atina); Vranje – 16:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Ćuprija (Eko pumpa) – 13:00 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 15:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj, sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan – dolazak u Kilini (mesto ukrcavanja u trajekt) je predviđen oko 8 časova po lokalnom vremenu. Plovidba trajektom u trajanju od oko 1 sat i 35 minuta i dolazak u Zante, administrativni centar Zakintosa. Transfer gostiju autobusom i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).

Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa oko 15 časova po lokalnom vremenu (navedena satnica je podložna promeni i preporučujemo da je proverite u lokalnom predstavništvu agencije Turisttrade). Plovidba trajektom oko 1 sat i 35 minuta i nastavak vožnje ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

 

Program putovanja za putnike koji koriste sopstveni prevoz za Zakintos:

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

– Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
– Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
– Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
– Troškovi transfera.
– Troškovi organizacije puta.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).
– Osiguranje od otkaza aranžmana.
– Cena karte za trajekt za Zakintos.

– Troškovi fakultativnih izleta.
– Individualni troškovi.

 

Uslovi plaćanja:

– Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
– Uplate  za letovanje se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

 

Priijavite se za letovanje u "VILA MARI - LAGANAS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!