+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

Skala Furka

Cisto, toplo more i sunce do kasnih vecernjih sati!

Резултат слика за skala furka

Skala Furka je letovalište na Kasandri, prvom prstu poluostrva Halkidiki. Sa peščanom plažom i dugim sunčanim danom, popularna je kod turista svih uzrasta, a naročito je pogodna za mirno porodično letovanje. 

Na oko 100km od Soluna, skriveno u podnozju planine Pind, gde su se vekovima ukrstali putevi Srbije, Bugarske i Turske nalazi se mesto FURKA SKALA.

Ovo lepo uredjeno letovaliste ce Vas na prvi pogled osvojiti; sa svojim borovim sumama, jelama, maslinjacima, suncem i morem podsetiti na dalmatinsku obalu.

Furka je mesto sa prelepim zalascima sunca (suncev put je najduzi do zalaska) I najduzom pescanom plazom koja je nosilac “ plave zastavice” Halkidikija. Sve veci broj turista sa naseg podrucja osvojeni su lepom, sirokom i dugackom peskovitom plazom u podnozju prelepih i ocuvanih suma.

Siroke ulice, prelepi trgovi,mnogobrojni kafici i restorani, najveca diskoteka na Halkidikiju su samo neka od obelezja Furka Skale. To je mesto koje je dovoljno zivo za one koji zele dinamican provod, a sa druge strane i dovoljno mirno za one koji zele da svoj odmor provedu u nesto laganijem ritmu. Mesto koje svake godine privlaci sve vise zaljubljenika ocuvane prirode.

Cisto, toplo more i sunce do kasnih vecernjih sati, a tokom noci hladovina iz okolnih suma ucinice Vas odmor kvalitetnim i nezaboravnim.