+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA ALEKSANDRA

Apartmanski smeštaj ALEKSANDRA se nalazi na 80 metara od plaže u centralnom delu Polihrona.
od 118

Apartmanski smeštaj ALEKSANDRA se nalazi na 80 metara od plaže u centralnom delu Polihrona. Svi apartmani poseduju kuhinju sa neophodnom opremom za ručavanje i pripremanje hrane, klimu, TV i Wi-fi. Sopstveni parking. 

Trokrevetni apartmani u niskom prizemlju imaju terasu ispred ulaza u apartman, kuhinju sa mini šporetom sa rernom, veliki frižider i kauč. Između kuhinje i sobe nalazi se kupatilo sa tuš kadom. Prostrana  soba sadrži jedan francuski i jedan singl ležaj, klimu i plazma TV, a na prozoru komarnik i roletnu.

Četvorokrevetni apartmani na prvom i drugom spratu imaju veću kuhinju opremljenu sa mini šporetom sa rernom, velikim frižiderom i ležajem. Između kuhinje i spavaće sobe nalazi se kupatilo sa tuš kadom. Prostrana soba sadrži: jedan francuski i jedan singl ležaj, klimu i plazma TV. Iz sobe se izlazi na terasu koja ima bočni pogled na more.

Preuzmite cenovnik (.pdf)

PROGRAM  PUTOVANJA (za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan - Skup putnika je dan ranije od da početka smene, u 16:30 u Beogradu na parkingu prekoputa Otvorenog tržnog centra (Buvljaka) na uglu ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina. Polazak za Nea Kalikratiu, Nea Flogitu, Dionisos, Kaliteu, Polihrono i Nikiti je predviđen za 17:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).


2.dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je do 14:00 časova. Slobodno vreme. Boravak u odabranom apartmanu/ studiu.


12. dan - Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Slobodno vreme. Povratak za Srbiju prema predviđenom rasporedu polazaka iz Grčke. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.


13. dan - Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim  časovima zavisno od zadržavanja na granici.Kraj svih usluga.

 

CENA  ARANŽMANA: Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.Organizator putovanja zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje se razlikuju od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama iz cenovnika nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

 

NAČIN  PLAĆANJA:  Cene su iskazane u eurima. Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize Alpha banke Beograd, na dan uplate i to:

·         Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.

·         Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina. Za korisnike kartica ALPHA banke mogućnost plaćanja na 6 mesečnih rata bez kamate.

·         Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana dok se za preostali iznos ispisuju i deponuju čekovi.

·         Administrativnom zabranom: prilikom rezervacije uplaćuje se 30%  aranžmana, dok se preostali iznos deli na jednake mesečne rate. Organizator zadržava pravo na selekciju pravnih lica čije rešenje o administrativnoj zabrani prihvata. Obrazac administrativne zabrane možete potražiti u našoj agenciji.

·         Virmanom po dobijenom predračunu od strane agencije.

·         Putnici se pre uplate mogu odlučiti za jedan od predloženih načina plaćanja aranžmana. Započeti način plaćanja se ne može naknadno menjati.

Priijavite se za letovanje u "VILA ALEKSANDRA"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!