+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA KARAMAVROS

Nalazi se na ulasku u Pefkohori, oko 130 m od plaže u neposrednoj blizini glavne ulice u prelepom ambijentu.
od 70

Raspolaže 1/3+1 apartmanima koji se sastoje od spavaće sobe sa dva odvojena ležaja i dnevne sobe-kuhinje u kojoj se nalazi treći ili četvrti ležaj na razvlačenje. Apartmani su okruženi bujnom vegetacijom i zimzelenim drvećem. Ozidan roštilj je dostupan za svakodnevnu upotrebu. Opremljeni  su čajnom kuhinjom  sa kompletnim  posudjem, kupatilom ( twc), terasom i TV-om, wi fi-jem (uključen  u cenu), peškirima I klima uređajem (ukljuceno u cenu). Terase gledaju na baštu.

Svaki apartman ima svoje parking mesto.

Posteljina i peškiri  su predvidjeni za zamenu  svaki peti dan.

Preuzmite cenovnik (.pdf)

Molimo Vas da preuzmete cenovnik!

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli. ZA TABELU 1: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina i Antifašističke borbe, blok 42 u dogovoreno vreme u večernjim časovima . Putovanje auto putem Beograd – Niš sa povremenim pauzama i sakupljanjem putnika. Oko 00:30 pauza od 45min u motelu “Predejane” ili „ Džep“. Nastavak putovanja preko Makedonije i Grčke, sa zaustavljanjem radi graničnih formalnosti. Nodna vožnja.

2-11.dan – Dolazak u mesto odredišta u prepodnevnim satima i smeštaj u izabrane objekte (najranije od 14:00). Boravak na bazi izabrane usluge. 12.dan – Napuštanje apartmana oko 09:00. Slobodno vreme do polaska. Sakupljanje putnika oko 16:00 -17:00 iz Pefkohorija. Polazak za Beograd.

 13.dan – Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Halkidiki–Beograd, smeštaj na bazi 10 nodenja u izabranom objektu u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i apartmanima, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.

 ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

USLOVI I NAČIN PLADANJA: Pladanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Societe Generale na dan uplate. - 30% od cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska - na rate čekovima građana do kraja novembra 2016.god ; - platnim karticama

AUTOBUSKI PREVOZ: Cena autobuske karte je 60 eur / 50 eur ( za osobe do 10 god.) U jednom pravcu cena karte je 40 eur za odrasle/ za decu do 12 godina 25 eur. Polazak autobusa je dan ranije od datuma u tabeli: iz Beograda – sa Novog Beograda, parking preko puta Buvlje pijace, ugao Jurija Gagarina I Antifašističke borbe, blok 42 u 20:00, iz Valjeva-doplata 10 eur, iz Novog Sada - parking hotela “Sajam” u 18:00 - doplata 20 eur.

Povratak iz Grčke je poslednjeg dana boravka sa dogovorenog mesta oko 17:00, po lokalnom vremenu.( dogovor sa predstavnikom agencije). Molimo Vas da dva dana pred početak putovanja proverite vreme polaska autobusa

SOPSTVENI PREVOZ: Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi, (osim za smene sa zvezdicama gde se u slučaju korišdenja sopstvenog prevoza plada puna cena paket aranžmana).

POPUSTI I DOPLATE:  Dete od 0 do 10 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plada 50€, ima mesto u autobusu i smeštaj· u zajedničkom ležaju.  U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 10 godina može da koristi zajednički ležaj,·  Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plada punu cenu aranžmana.·  U 1/4 apartmanima peta osoba do 10 godina starosti je gratis (plada samo prevoz i nema sopstveni lezaj)·  Odrasla osoba ili dete bilo kog uzrasta koji koristi pomodni ležaj ostvaruju popust od 50% na cenu  ugovorenog aranžmana po osobi( imaju mesto u autobusu i smeštaj u pomodnom ležaju).

DOPLATA ZA 1/1 iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana, po smeni, i radi se isključivo na upit.

·  DOPLATA ZA DODATNO SEDIŠTE U AUTOBUSU iznosi 35 eur na cenu ugovorenog aranžmana.

· U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30€ po osobi. (osim za smene sa zvezdicama gde važi popust samo za spajanje smena).  

DOPLATA ZA POLUPANSION iznosi 110 € po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera- meni) –Taverna Elia ili 130 € po osobi za ceo period boravka (doručak; večera- svedski sto) Hotel Philoxenia Spa. Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam/ nodenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.

NAPOMENE: Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogudnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, sedište u autobusu, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogudnost doplate. Svi putnici državljani Republike Srbije, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom Saveta Ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajudi za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima putovanja. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.

Priijavite se za letovanje u "VILA KARAMAVROS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!