+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

LUX APARTMANI - MANTI

Ekskluzivni lux apartmani MANTI nalaze se na idealnoj lokaciji u prvom redu do plaže. Od centra Pefkohorija kuća je udaljena oko 1200 metara.
od 89

Ekskluzivni lux apartmani MANTI nalaze se na idealnoj lokaciji u prvom redu do plaže. Od centra Pefkohorija kuća je udaljena oko 1200 metara.

Apartmani su deo kompleksa novoizgrađenih vila, sastoje se iz 3 kompletno opremljena nivoa: prizemlje, sprat i potkrovlje. U prizemlju se nalaze dnevna soba, kuhinja i WC. Kuhinja je kompletno opremljena (ugradna grejna ploča, ugradna rerna, frižider sa komorom, oprema za ručavanje i pripremanje hrane...) i iz nje se prolazi u dnevnu sobu u kojoj se nalaze dve sofe, manji sto za četiri osobe i LCD televizor i opremljena je klima uređajem. Stepenicama se iz dnevne sobe dolazi na prvi sprat. Na prvom spratu se nalaze dve prostrane zasebne spavaće sobe a u svakoj se nalazi veliki francuski krevet.  Obe sobe opremljene su LCD TV-om i klima uređajem i imaju zasebna kupatila sa luksuznim tuš kabinama od kojih jedna ima hidromasažni tuš. U potkrovlju se nalaze spavaća soba (opremljena klima uređajem) u kojoj je francuski ležaj standardnih dimenzija i WC sa tušem.
Apartmani poseduju dvorište sa lepo uređenim travnjakom preko kojeg se izlazi na dugu peščanu plažu.

U dvorištu se nalazi veranda sa garniturom za sedenje i stolom za ručavanje za šest osoba. Sa suprotne strane kuće ispred ulaza se nalazi manje dvorište u kojem se nalazi roštilj. 

Preuzmite cenovnik (.pdf)

NAPOMENA: Prikazana ponuda je individualna rezervacija na upit u hotelu (alotmanska rezervacija) i realizuje se individualnim prevozom putnika. Putnici sami biraju datum polaska i dužinu boravka. Prilikom smeštaja putnika kod rezervacija na upit agencija ne snosi odgovornost za izbor sobe/apartmana, jer raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Turistička agencija ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe/apartmana osim ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i potvrdu. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu... Sve reklamacije - nesporazumi u vezi sa smeštajem rešavaju se na licu mesta sa hotelijerom.

Cene u tabelama su izražene u € po apartmanu/studiu na bazi 10 noćenja. Devizni deo aranžmana naplaćuje se u dinarima po prodajnom kursu za devize Alpha Banke Beograd, na dan plaćanja. Cena je garantovana samo za uplate kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije.

Rezervacija hotela se vrši uplatom akontacije od 40% vrednosti aranžmana. Konačna potvrda se dobija najkasnije 48 sati po uplati. Ostatak iznosa uplaćuje se najkasnije do 20 dana pred početak aranžmana. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela celokupan iznos akontacije se vraća strankama.

Priijavite se za letovanje u "LUX APARTMANI - MANTI"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!