+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA WHITE HOUSE

Vila “White House” se nalazi na oko 50 metara od plaže.
od 75

Vila “White House” se nalazi na oko 50 metara od plaže (ka diskoteci), poseduje studije sa tri ili četiri kreveta, kuhinjom, kupatilom i terasom, kao i apartman. Apartman se sastoji od dve spavace sobe i izdvojene kuhinje.

Svi studiji/apartmaniimaju TV i klimu, koja se posebno naplacuje na licu mesta 5 eur po danu. Apartman/studiji su opremljeni peškirima, koji se menjaju dva puta za vreme boravka gostiju.Usluga je na bazi najma studija/apartmana.

Većina studija opremljena sa francuskim ležajevima, ali po grčkim standardima. Postoji mogućnost dodatnog ležaja za dete na upit. U sklopu vile postoji lift.

Preuzmite cenovnik (.pdf)

POPUSTI i DOPLATE:

*Dete do dve godine u pratnji dve punoplatežne osobe GRATIS / koristi zajednički ležaj i nema sedište u autobusu/
* Jedno dete od 2 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u zajedničkom ležaju plaća 45 eur /ima svoje sedišta u autobusu/

* Jedno dete od 0 do 10 godina, u pratnji dve punoplatežne osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju  popoust 30%
* Dvoje dece do 10 godina na zajedničkom  ležaju ostvaruju  popoust 50%

* Doplata za 1/1 std (ukoliko putnik putuje sam) je 80 %  od osnovne cene po osobi u 1/2 std

* Rezervacija mesta u autobusu se doplaćuje 20 eur

* Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.

* Sopstveni prevoz – umanjenje 30 eur u odnosu na cenu iz tabele

FIRST MINUTE !!!   -10% POPUSTA – Uplate u celosti prilikom rezervacije do 01.03.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. Dan Beograd (blok 42 Novi Beograd)  - sastanak putnika minimum pola sata pre predviđenog polaska. Polazak autobusa u 19 h  ( Molimo putnike da kontaktiraju agenciju dva dana pre polaska na put , radi potvrde tačnog vremena polaska). Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. – 11. Dan - dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi noćenja.

12. Dan- napuštanje objekta, polazak u 18:00 časova po lokalnom vremenu (na dan polaska će biti potvrđeno tačno vreme povratka) Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

13. Dan Beograd - dolazak na polazno odredište u jutarnjim časovima.

Aranžman je rađen na bazi 40 putnika, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

ARANŽMAN OBUHVATA: *smeštaj na bazi najma u izabranoj vili/hotelu na bazi 10 noćenja/11 dana; *prevoz, *turistički vodič – pratilac; *organizaciju puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 

*međunarodno putno osiguranje

* individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eur plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate, Rezervacija je konačna uplatom akontacije.Minimalna uplata, bez obzira na način plaćanja je 40% od ukupne cene  aranžmana

1. UPLATA U CELOSTI - Akontacija 40% prilikom prijave ( keš, kartica , ili profakturom koja mora biti plaćena u roku od 48 h ), a ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika usluga, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pre početka letovanja.

2. UPLATA NA RATE Čekovima građana– Akontacija 40% prilikom prijave. Preostali iznos deli se na jednake mesečne rate, bez kamate počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija, tako da poslednja rata ne može dospevati posle 01.11.2017. godine.

NAPOMENA: U objekte se ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima ( izuzev ako u opisu vile stoji da poseduje peskire),  niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta.  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.

 

VAŽNO!!! Za putnike koji putuju sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja. * Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede                   potrebne uslove  i isprave
*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugom agencijom o čemu je dužan obavestiti putnika najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.Organizator putovanja zadrţava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

 

NAPOMENA: ZBOG FIZIČKE NEMOGUĆNOSTI PRILAZA VILAMA, AUTOBUSI SE ZAUSTAVLJAJU NA VELIKIM PARKINZIMA (oko 50-100m do Vila) PUTNICI SAMI NOSE PRTLJAG U DOLASKU I ODLASKU OD AUTOBUSA DO VILA .

Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa,  bilo od strane subagenata, kao i od strane  radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

Priijavite se za letovanje u "VILA WHITE HOUSE"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!