+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA OASIS

Vila se nalazi na 70m od plaže i 100m od centra.
od

- VILA OASIS se nalazi na 70m od plaže i 100m od centra. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima. Vila ima lift. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadicom, TV-om, klima uređajem (doplata za korišćenje iznosi 5 eur po danu).
Peškiri – NE ; WiFi – DA; Parking – NE
Struktura kreveta : 1/2 STD = 2 singl kreveta ili bračni krevet 
1/3 STD = 3 singl kreveta ili bračni krevet + singl krevet
1/4 STD = bračni krevet + kreveti na sprat 

 

Sadržaji:

 
  • Recepcija
  • Frižider
  • SAT TV
  • Lift
  • Kupatilo
  • Klima (5 €/dan)
  • Čajna kuhinja
  • Wi Fi
  • Terasa 

 

Napomene:
*Grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-145cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm 
*Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su za pripremanje laganih obroka
*Jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže

Preuzmite cenovnik (.pdf)

Polazno mesto za polazak svih turističkih autobusa iz Beograda, u skladu sa informacijom dobijenom od Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda, za sve destinacije biće: parking Turističkog terminala - koji se nalazi na adresi Autoput Beograd - Niš 4 (u okviru autocentra Lasta)

Prema informaciji "Lasta" će ovaj polazni terminal obezbediti za nesmetan polazak svih turističkih autobusa. Putnici koji će kretati sa ovog terminala za dolazak imaju dve gradske linije i to: linija 70 i linija 38. 

 

U cenu karte za ostrva i Evia uračunati su troškovi trajekt 
*Za ostrvo Skiatos doplaćuje se 45 eura po osobi, za trajekt + transfer (luka - vila - luka).
*Za ostrvo Krf doplaćuje se 15 eura po osobi, za deco 10 eura, za trajekt + transfer (luka - vila - luka).

*Postoji mogućnost organizovanja transfera : iz Novog Sada - sa polaskom sa parkinga ispred hotela Sajam (po ceni iz tabele), kao i iz Vršca sa polaskom sa parkinga ispred hotela Srbija, a iz Zrenjanina sa parkinga ispred autobuske stanice, uz doplatu. Za organizaciju transfera potrebno je da ima minimum 10 putnika osim ako agencija drugačije ne odluči za određene polaske.

Prevoz je organizovan autobusima visoke turističke klase, klimatizovani, opremljeni audio i video tehnikom. Datum polaska je dan ranije u odnosu na datum početka aranžmana, koji je dat u cenovniku. Datum povratka iz Grčke poslednjeg dana koji je naveden u cenovniku. O tačnom vremenu povratka putnika piše u programu putovanja. Pravo da putuju besplatno imaju deca do 2 godine starosti, ali bez sopstvenog sedišta. Cene iz tabele važe za putnike koji koriste samo prevoz, a ne koriste aranžman.

Na polazak je potrebno doći najmanje 30 minuta pre naznačenog vremena. Raspored sedišta određuje organizator putovanja uzimajući u obzir vreme uplate, starost putnika, fizičke nedostatke, porodicu sa decom...Putnik će prihvatiti dodeljena sedišta. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava, neprimereno ponašanje prema ostalim putnicima, vozaču i vodiču. Plan putovanja kao i pravljenje pauza utvrđen je u agenciji programom putovanja, ali ga nije uvek moguće kontrolisati zbog zastoja na putu, gužvi na granicama, usled eventualnog kvara na autobusu...molimo Vas da poštujete savete i smernice vodiča i ne izlazite iz autobusa ukoliko to nije planirano. Prevoz do destinacije ne podrazumeva uvek prevoz do samog objekta, pa Vas molimo za razumevanje ukoliko treba određenu destinaciju prepešačiti sa prtljagom.

Turistička agencija Omniturs i Vaš prevoznik Omnibus Travel žele Vam srećan put!!!

Priijavite se za letovanje u "VILA OASIS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!