+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA FINIKAS

Vila “ Finikas “ se nalazi u Nea Vrasni, 130 metara od prelepe Plaže i uređenog šetališta
od 69

Vila “ Finikas “ se nalazi u Nea Vrasni, 130 metara od prelepe Plaže i uređenog šetališta.

U neposrednoj blizini su na raspolaganju restorani i taverne sa pristupačnim cenama.

Na plaži se nalazi igralište za decu. Svi studiji/apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju sa posuđem, frižider, aspirator, TWC, SAT - TV, Wi-Fi , terasu, i klima uređaj (uz doplatu 4 eur po danu za studija i 6 eur za duplex).  

Preuzmite cenovnik (.pdf)

 

POPUSTI I DOPLATE:

  • Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
  • Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća 60 EUR i ima svoje sedište u autobusu;
  • Deca od 0-12 godina koja imaju sopstveni ležaj imaju popust 20% i imaju svoje sedište u autobusu, na sopstvenom prevozu 10% popusta;
  • Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;
  • Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju umanjenje 30 EUR po osobi na osnovnu cenu, osim za smene označene * (zvezdicom);
  • Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaju umanjenje 40 EUR po osobi za drugu smenu;
  • Putnici koji koriste paket aranžman sa autobuskim prevozom imaju umanjenje od 10 EUR po osobi, za smene sa * (zvezdicom) 5 EUR po osobi, ako putovanje započinju od Pojata do Vranja.

 

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:
 

1. dan: Beograd – sastanak putnika na parkingu preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 

2. dan – 10. dan: Dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
 

11. dan: Napuštanje objekta, polazak autobusa u 18.00 h po lokalnom vremenu. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
 

12. dan: Beograd - Dolazak na parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe, u jutarnjim časovima.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • Prevoz; smeštaj od 11 dana /10 noćenja/ sa uslugom po izboru; trajekt na relaciji Glifa-Agiokampos-Glifa; usluge turističkog vodiča-pratioca; organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje  koje putnicima možemo obezbediti po ceni od 869,78 din za decu ( 0-18 god.), 1.303,43 din  po osobi (18-70 god.) i 2.606,86 dinara po osobi (71-86 god.) za  perod boravka od 11 dana. Cene su po vazećem cenovniku od 02.05.2013. i uslovima UNIQA osiguranja, a koji pokrivaju troškove u vrednosti do 30.000 eur. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima Uniqa osiguranja, koji su na raspolaganju prilikom uplate aranžmana (po važećem cenovniku od 02.05.2013.godine).
  • Fakultativne izlete, individualne troškove.

 

VAŽNO!!! Polazak autobusa iz Srbije je dan ranije od datuma navedenih u tabeli cenovnika.Tačno vreme polaska proveriti dva dana pred putovanje. Povratak autobusa je poslednjeg dana od 18 h po lokalnom vremenu.

Napomena: Molimo putnike da pre polaska na put još jednom provere tačno vreme i mesto polaska autobusa.

Autobuski prevoz se plaća u celosti, najkasnije 14 dana pre polaska u dinarskoj protivvrednosti  po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate. Birana sedišta se doplaćuju 20 eur po osobi. Količina prtljaga je ograničena na 2 putne torbe po osobi.

VAŽNO!!! Za putnike sa sopstvenim prevozom - po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslova putovanja.

 

NAČIN PLAĆANJA:

Ceolokupan devizni deo se plaća isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banka na dan uplate, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana, ili preko kartica, čekovima građana i kredita kod poslovnih banaka, ili na osnovu profakture koja mora biti naplaćena u roku od 3 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre polaska .

Obavezna avansna uplata kod svih vidova plaćanjaje 40% od ukupne cene aražmana.

 

NAPOMENA: U objekte se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, isti se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekti nisu opremljeni peškirima niti higijenskim sredstvima.Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora.Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije... Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. 

 

U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner 

 

 

 

Priijavite se za letovanje u "VILA FINIKAS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!