+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA VASIA - NIDRI

Vila Vasia se nalazi u mirnom delu centra Nidrija. Udaljena je oko 200m od mora i oko 100m od samog centra gradića.
od 89

Vila Vasia se nalazi u mirnom delu centra Nidrija. Udaljena je oko 200m od mora i oko 100m od samog centra gradića.

Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima smeštenim  u prizemlju, na prvom i drugom spratu (dva ili tri standardna kreveta, kuhinjski deo, kupatilo, TV, klima-uređaj uz doplatu i terasa sa garniturom za sedenje). Četvorokrevetni apartmani smešteni su u prizemlju i na prvom spratu, (dve sobe sa po dva standardna kreveta, trpezarija sa kuhinjskim delom, kupatilo, TV, klima-uređaj uz doplatu i dve terase sa garniturama za sedenje).

Vila Vasia nema sopstveni parking.

Preuzmite cenovnik (.pdf)

Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz:

1. dan – Sastanak grupe je u Beogradu, na parkingu SRC «Milan Gale Muškatirović» (adresa: Tadeuša Košćuška 63, bivši bazen «25.maj»), dan ranije od datuma iz cenovnika publikovanih u katalogu i na web sajtu Organizatora putovanjawww.turisttrade.com, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 16:00. Orijentaciona vremena eventualnih usputnih ulazaka putnika: Kolari – 16:30 (pumpa Jugopetrol); Požarevac – 16:40 (pumpa Lukoil); Velika Plana – 17:00 (motel Velika Plana); Svilajnac, Topola – 17:15 (motel Stari hrast); Batočina – 17:30 (motel Košuta); Jagodina – 18:00 (pumpa Lukoil); Ćuprija – 18:15 (motel Ravanica); Paraćin – 18:20 (restoran Tito); Pojate – 18:30 (restoran Evropa); Aleksinac – 18:45 (pumpa Jugopetrol); Niš – 19:00 (preko puta motela Nais/pumpa Jugopetrol); Leskovac – 20:00 (motel Atina); Vranje – 21:30 (pumpa Jugopetrol). Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora. Orijentaciona vremena pauza su: Ćuprija (Eko pumpa) – 18:00 (u trajanju od oko 15 minuta) i motel Predejane – 20:20 (u trajanju od oko 40 minuta). Nastavak putovanja ka Grčkoj (Lefkada), sa kraćim zaustavljanjima radi graničnih formalnosti.

2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen oko 12 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).

Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana.

Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska je narednog dana u jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

 

Program putovanja Letovanje Lefkada 2018, za putnike koji koriste sopstveni prevoz:

1. dan – dolazak u mesto boravka i smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova).
*Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge smeštaja i ugovorenog broja dana.
*Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu.

 

U cenu aranžmana je uključeno:

– Prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili dabldeker – klima, audio i video oprema) na ugovorenoj destinaciji sa pratiocem grupe.
– Smeštaj i ishrana na bazi izabrane usluge u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici u okviru ugovorenog broja dana.
– Usluge predstavnika agencije ili inopartnera na destinaciji.
– Troškovi transfera.
– Troškovi organizacije puta.

 

U cenu aranžmana nije uključeno:

– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (cene osiguranja nisu poznate u vreme objavljivanja Programa i biće dostupne u agenciji).

– Boravišna taksa (u vreme objavljivanja ovog Programa, taksa iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i nije poznato da li se plaća u agenciji ili na licu mesta vlasniku objekta).
– Osiguranje od otkaza aranžmana.
– Troškovi fakultativnih izleta.
– Individualni troškovi.

 

Uslovi plaćanja:

– Cene izražene u eurima plaćaju se isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
– Rezervacijom se smatra izvršena uplata u celosti ili akontacija u iznosu od 40% cene aranžmana (izuzev kod korišćenja popusta na rane uplate, gde je neophodna uplata u celosti prilikom rezervacije), a ostatak najkasnije 20 dana pred putovanje. Rok za potvrdu rezervacije je 48 sati od dana zaključenja ugovora.
– Uplate se mogu izvršiti: platnim karticama (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO), na tekući račun Organizatora, čekovima građana i gotovinski na blagajni.

Priijavite se za letovanje u "VILA VASIA - NIDRI"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!