+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VILA KOLIZAS - NEOS PIRGOS

Vila se nalazi u prvom redu do mora i oko 80m od centra mesta.
od

 

OPIS SMEŠTAJA:

VILA KOLIZAS (38.938294N, 23.076828E) se nalazi u prvom redu do mora i oko 80m od centra mesta. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Sve jedinice su opremljene čajnom kuhinjom (rešo sa dve grejne ploče) sa frižiderom, kupatilom sa tuš kadicom, TV-om, klima uređajem (korišćenje uključeno u cenu). Peškiri – DA (1 veliki peškir za telo); WiFi – DA; Parking – NE 
Struktura kreveta : 1/2 STD = 2 singl kreveta; 
1/3 STD = bračni krevet + singl krevet
1/4 APT = bračni krevet + 2 singl kreveta; 
1/5 APT = bračni krevet + 3 singl kreveta


Napomene:
*Grčki standard za singl krevet je 185-200cm sa 75-90cm, za bračni krevet 185-200cm sa 120-145cm, za pomoćni ležaj 175-180cm sa 65-70cm 
*Kuhinje u svim apartmanima su opremljene najosnovnijim posuđem i priborom i pogodne su za pripremanje laganih obroka
*Jačina signala interneta, brzina i kvalitet protoka i povezivanja kao i stabilnost mreže zavisi isključivo od provajdera, tehničkih mogućnosti u samom letovalištu i regiji i drugih faktora
*Kao i u slučaju hotelskog, fotografije apartmantskog smeštaja predstavljaju jedan ili više tipova soba, a ne nužno sve tipove kojima objekat raspolaže

 

Sadržaji:

 
  • Čajna kuhinja
  • TV
  • Kupatilo
  • Klima (GRATIS)

Preuzmite cenovnik (.pdf)

Polazno mesto za polazak svih turističkih autobusa iz Beograda, u skladu sa informacijom dobijenom od Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda, za sve destinacije biće: parking Turističkog terminala - koji se nalazi na adresi Autoput Beograd - Niš 4 (u okviru autocentra Lasta)

Prema informaciji "Lasta" će ovaj polazni terminal obezbediti za nesmetan polazak svih turističkih autobusa. Putnici koji će kretati sa ovog terminala za dolazak imaju dve gradske linije i to: linija 70 i linija 38. 

 

U cenu karte za ostrva i Evia uračunati su troškovi trajekt 
*Za ostrvo Skiatos doplaćuje se 45 eura po osobi, za trajekt + transfer (luka - vila - luka).
*Za ostrvo Krf doplaćuje se 15 eura po osobi, za deco 10 eura, za trajekt + transfer (luka - vila - luka).

*Postoji mogućnost organizovanja transfera : iz Novog Sada - sa polaskom sa parkinga ispred hotela Sajam (po ceni iz tabele), kao i iz Vršca sa polaskom sa parkinga ispred hotela Srbija, a iz Zrenjanina sa parkinga ispred autobuske stanice, uz doplatu. Za organizaciju transfera potrebno je da ima minimum 10 putnika osim ako agencija drugačije ne odluči za određene polaske.

Prevoz je organizovan autobusima visoke turističke klase, klimatizovani, opremljeni audio i video tehnikom. Datum polaska je dan ranije u odnosu na datum početka aranžmana, koji je dat u cenovniku. Datum povratka iz Grčke poslednjeg dana koji je naveden u cenovniku. O tačnom vremenu povratka putnika piše u programu putovanja. Pravo da putuju besplatno imaju deca do 2 godine starosti, ali bez sopstvenog sedišta. Cene iz tabele važe za putnike koji koriste samo prevoz, a ne koriste aranžman.

Na polazak je potrebno doći najmanje 30 minuta pre naznačenog vremena. Raspored sedišta određuje organizator putovanja uzimajući u obzir vreme uplate, starost putnika, fizičke nedostatke, porodicu sa decom...Putnik će prihvatiti dodeljena sedišta. U autobusu je zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava, neprimereno ponašanje prema ostalim putnicima, vozaču i vodiču. Plan putovanja kao i pravljenje pauza utvrđen je u agenciji programom putovanja, ali ga nije uvek moguće kontrolisati zbog zastoja na putu, gužvi na granicama, usled eventualnog kvara na autobusu...molimo Vas da poštujete savete i smernice vodiča i ne izlazite iz autobusa ukoliko to nije planirano. Prevoz do destinacije ne podrazumeva uvek prevoz do samog objekta, pa Vas molimo za razumevanje ukoliko treba određenu destinaciju prepešačiti sa prtljagom.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu i tipu smeštaja, 
- usluge predstavnika agencije/inopartnera organizatora smeštaja i boravka.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- autobuski prevoz,
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
- obaveznu boravišnu taksu po odluci grčkih vlasti,
- fakultativne izlete,
- individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu napomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta ili boravka u vili.

OSIGURANJE:
Omniturs je za svoje putnike obezbedio ponudu za putno zdravstveno osiguranje, kao i ponudu za polisu osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima osiguravajuće kompanije, sa svim potrebnim informacijama i tarifama. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka, plaća se u agenciji po ceni od _______ dinara, a osigurana suma je na 30.000 eur,bez ograničenja starosne granice. Putnik pri kupovini putnog osiguranja dužan je da dostavi kopiju pasoša ili podatke iz pasoša.

BORAVIŠNA TAKSA: 
Od 01.01.2018. godine, odlukom Vlade Republike Grčke, naplaćuje se obavezna boravišna taksa u iznosu od 5 eur po smeštajnoj jedinici za ceo period boravka. Plaćanje se vrši pri dolasku u objekat, na licu mesta vlasniku kuće ili predstavniku/inopartneru.

POPUSTI I DOPLATE - SMEŠTAJ:
- deca od 0 do 7 godina – gratis u zajedničkom ležaju,
- deca od 2 do 12 godina u sopstvenom ležaju imaju popust 20 eur na cenu smeštaja,
- doplata za 1/1 studio/ apartman – 70% od cene smeštaja.
Navedeni popusti za decu važe samo u pratnji 2 odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Ne postoji mogućnost dupliranja popusta.
U smenama sa * (zvezdicom), u slučaju sopstvenog prevoza cena se ne umanjuje, kao i u slucaju spajanja smena sa *(zvezdicom).
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.

Turistička agencija Omniturs i Vaš prevoznik Omnibus Travel žele Vam srećan put!!!

Priijavite se za letovanje u "VILA KOLIZAS - NEOS PIRGOS"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!