+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

POSETA VIŠEGRADU, TREBINJU I DUBROVNIKU

Osvezite se uz Trebinje, Dubrovnik, Višegrad I Andrićgrad uz odličnu organizaciju puta, vodiča, noćenje i doručak!


 • Polazak iz Beograda oko 00:30h sa parkinga preko puta Buvlje pijace – blok 42, Novi Beograd (tačno vreme I mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Noćna vožnja kroz Srbiju do Višegrada sa usputnim pauzama za osveženje I graničnih formalnosti. 
 • Dolazak u Višegrad u jutarnjim satima. Obilazak Višegrada – Most na Drini, šetnja do kuće Ive Andrića, obilazak Andrićgrada I slobodno vreme za razgledanje. U dogovoreno vreme polazak za Trebinje. Po dolasku smeštaj u hotel. Nakon odmora i osveženja fakultativni  obilazak Trebinja uz lokalnog vodiča - obilazak Hercegovačke Gračanice– duhovnog kompleksa na brdu Crkvina gde je sahranjen Jovan Dučić. i užeg jezgra grada: Korzo sa Trgom Slobode i Trgom Pjesnika, crkva Svetog Preobraženja Gospodnjeg, Stari Grad / Kaštel, Osman-Pašina džamija, Sahat kula, Muzej Hercegovine…Noćenje.
 • Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do Dubrovnika - Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kule Revelin i Mulo - ili slobodno vreme za obilazak Trebinja. Povratak u Trebinje po preostale putnike. Polazak za Srbiju u popodnevnim časovima. 

 • Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim / ranim jutarnjim satima.

   

  *Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja  I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

 

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 50% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
 • Smeštaj u Hotelu Leotar 4* u Trebinju (ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/3 TWC sobama na bazi 1 noćenja sa doručkom
 • Obilaske prema programu
 • Usluge pratioca grupe tokom putovanja
 • Organizaciju i vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

 • Fakultativni obilazak Trebinja uz lokalnog vodiča i fakultativni izlet do Dubrovnika po ceni od 15 eura po osobi ( cena od 15 eura po osobi obuhvata oba izleta, za realizaciju fakultativnih obilazaka potrebno je najmanje 40 prijavljenih putnika)
 • Putno zdravstveno osiguranje 400,00 rsd po osobi za oba dana
 • Individualne troskove, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi I ostale nepomenute usluge.

 

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska.

Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 011 2287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, Kneza Viseslava 63, Vidikovac, Beograd.

Priijavite se za "POSETA VIŠEGRADU, TREBINJU I DUBROVNIKU"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!