+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

BUDIMPEŠTA IZLET

Budimpešta, lepotica centralne Evrope, drugi centar moćne Austrougarske imperije i glavni grad Mađarske, nastao povezivanjem dva grada, Budima i Pešte prelepim mostovima preko Dunava.


 • Polazak iz Beograda sa parkinga preko puta „Buvlje pijace“ na Novom Beogradu u 23:30 časova i iz Novog Sada u 00:45 časova, sa parkinga kod Lokomotive. Noćna vožnja preko Novog Sada, Subotice, kroz Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje I graničnih formalnosti. 

 • Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima gde je predviđena jutarnja pauza za toalet i osvezenje. Panoramsko razgledanje grada: Nep stadion, Trg heroja, Andrasy bulevar, Lancani most, Erzebet most, Citadela, Ribarski bastion, Budimska tvrđava. Sledi pešacka šetnja: Vaci ulicom, Vorosmarty trg, Poslastičarnica Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana. Slobodno vreme za individualne programe ili  fakultativni izlet do Trznog centra Campona gde je predviđeno zadržavanje za šoping i obilazak čuvenog Tropikarijuma – morskog podvodnog sveta. Povratak za Budimpeštu I fakultativni odlazak na krstarenje brodom. Polazak za Beograd u večernjim časova. 

 • Dolazak u Beograd u  ranim jutarnjim satima.

  Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja i preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog. 

ARANŽMAN OBUHVATA:     

 • prevoz autobusom na navedenoj relaciji
 • usluge pratioca tokom putovanja
 • agencijske troškove

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

 • individualne troškove
 • međunarodno zdravstveno osiguranje 250 dinara po osobi
 • Paket fakultativnih izleta iznosi po osobi 15 € I obuhvata:  
  odlazak do TC Campona
  krstarenje brodom
 • Napomena: Mozete izabrati jedan, dva ili sve izlete, cena ostaje 15 € po osobi. Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 putnika
 • Ulaznicu za Tropicarium (plaća se na biletarnici po ceni od 2500 (odrasli)/2100 (deca) mađarskih forinti)
 
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. 

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancija putovanja i da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum a.d.o. Beograd, osiguranja.

Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji:

- Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 0112287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, Kneza Viseslava 63, Rakovica, Beograd.

 
Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 50 putnika. BG Turs plus je organizator putovanja - licenca OTP 47/2015.

Za ovo putovanje vaze Opsti uslovi putovanja Organizatora. 

Priijavite se za "BUDIMPEŠTA IZLET"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!