+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

1. MAJ U BUDIMPEŠTI I WELLNESS CENTRU MORAHALOM

Poseta jedinstvenoj Budimpešti i St. Eržebet spa centru su jedinstvena ponuda naše agencije. Provedite 5 uzbudljivih dana u obilasku evropske lepotice.


 • Polazak iz Beograda oko 05:30 časova i iz Novog Sada oko 06:45 časova sa parkinga kod Lokomotive. (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Dnevna vožnja kroz Mađarsku do Budimpešte, sa usputnim pauzama za osveženje I granične formalnosti. Dolazak u Budimpeštu. Zatim sledi panoramsko razgledanje grada: Trg heroja, Citadela, Budimska tvrđava, Kraljeva Palata, Crkva Sv. Matije....  Sledi pešacka šetnja: Vaci ulicom, Vorosmaty trg, Poslastičarnica Žerbo, Bazilika Sv. Ištvana. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme polazak za hotel I smestanje u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

 • Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Trznog centra Campona  u kome se nalazi cuveni Tropikarijum – prelepa kombinacija tropskog i podvodnog sveta. Po razgledanju Tropikarijuma povratak u hotel. Slobodno vreme.  U večernjim časovima odlazak na fakultativno krstarenje Dunavom. Povratak u Hotel. Nocenje.

 • Doručak. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do madjarskog gradića Sent Andrea. Po dolasku razgledanje grada – Trg Vuka Stefanovića Karadžića, kuća Jakova Ignjatovića, krst Srpskog Trgovačkog Krsta, Saborna crkva i pravoslavni muzej... Slobodno vreme. Povratak u Hotel. Noćenje.

 • Doručak. Izlazak iz hotela. Polazak za grad Morahalom u kome se nalazi wellness i spa centar St. Erzebet koja sa svojih 14 zatvorenih i  7 otvorenih bazena, 11 sauna, wellness uslugama, infra-finskom saunom i povoljnim cenama cele godine dočekuje svoje goste. Temperatura vode je 39,5 stepeni Celzijusovih. Aqua park pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste. U sastavu banjskog kompleksa su kompleksi brze hrane i čarda koja nudi lokalne specijalitete. U popodnevnim satima polazak za Srbiju.

 • Dolazak u Beograd u kasnim vecernjim ili ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

  *Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja  I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 50% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje.

 • Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe– ( bez sopstvenog kreveta ) -  50 % aranžmana
 • Doplata za 1/1 – 70 % aranzmana

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
 • Smeštaj u hotelu sa 3*( Hotel Timon, Hotel Richter, Hotel Omnibusz, Hotel Polus .., ili u hotelu iste ili vise kategorizacije) u 1/2 TWC ili 1/2+1 TWC sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom
 • Obilaske prema programu
 • Organizaciju i vodstvo puta
 • Ulaznicu za wellness centar St. Erzebet

Aranžman ne obuhvata:

 • Individualne troskove, ulaznice za individualne posete muzejima, lični troškovi I ostale nepomenute usluge.
 • Putno zdravstveno osiguranje                                            120.00 dinara po osobi/ po danu
 • Fakultativne izlete:
 • Ukupna cena za paket fakultativnih izleta od 30 eura po osobi obuhvata odlazak do tržnog centra Campona, krstarenje Dunavom , odlazak i obilazak Sent Andree, (za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih putnika).
 • Ukoliko ipak ne želite na sve izlete cene po osobi su:
 • Fakultativni odlazak do Tržnog centra Campone                                        - 7,50 evra
 • Fakultativno krstarenje Dunavom                                                                - 20 evra
 • Fakultativni odlazak I obilazak  Sent Andree                                              - 10 evra
 • Ulaznice za Tropicarium (plaća se na biletarnici po ceni od 2000,00 (deca do 18 godina)  I 2700,00 mađarskih forinti odrasli

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 60 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile. Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora. Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Triglav osiguranja a.d.o., Beograd. Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorm o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 011 2287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, Kneza Viseslava 63, Vidikovac, Beograd.

Priijavite se za "1. MAJ U BUDIMPEŠTI I WELLNESS CENTRU MORAHALOM"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!