+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

VELIČANSTVENI USKRS NA KRFU

Provedite Uskrs u divnoj Grčkoj-uživajte u čuvenim Meteorima


 •  25.04.2019. – VELIKI ČETVRTAK

  Polazak iz Beograda oko 15h (tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dan pred putovanje). Dnevna i noćna vožnja kroz Srbiju, Makedoniju i Grčku, sa usputnim pauzama za osveženje i granične formalnosti.

 • 26.04.2019. – VELIKI PETAK

  Dolazak do luke Igumenica, ukrcavanje na trajekt. Plovidva do ostrva Krf i dolazak do mesta Ipsos u prepodnevnim satima. Smestaj u studija/apartmane. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nakon vremena za odmor, fakultativni polazak ka glavnom gradu Kerkiri (Krfu). Slobodno vreme. Nakon razgleda povratak u smestajne jedinice. Nocenje

 • 27.04.2019. – VELIKA SUBOTA

  Slobodno vreme ili fakultativni odlazak do Srpske kuce. Nakon toga ćemo u 11h prisustvovati čuvenom ,, bacanju vrčeva,,. Ne zna se tačno poreklo ovog običaja, ali zna se da izaziva oduševljenje desetine hiljada posetilaca Krfa. Po zavrsetku ovog obicaja odlazak do ostrva Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice. Slobodno vreme za kafu . Povratak u smeštaj i slobodno vreme za odmor. Okupljanje grupe u vecernjim satima i odlazak do grada. Na jednom od najlepših trgova – Spijanada, zajedno sa više desetina  hiljada ljudi, pod svetlošću zapaljenih sveća doživećete veličanstvenu i jedinstvenu proslavu Vaskrsa uz litiju. Parada filharmonijskog orkestra sa nezaboravnim vatrometom će upotpuniti ovo magično veče. Povratak u smeštaj. Nocenje.

 • 28.04.2019. – VASKRS - NEDELJA

  Slobodno vreme ili fakultativni izlet do prelepog I neobičnog zaliva Paleokastica koji se nalazi na severo-zapadnoj obali ostrva. Poseta neobičnom manastiru presvete Bogorodice Paleokastice iz 13.veka na steni u neposrednoj blizini sa koje se pruža prelep pogled na zaliv.Povratak u grad Krf. Slobodno vreme za šetnju i divne fotografije po gradu Krfu. Odlazak u smeštaj. Nocenje.

 • 29.04.2019. – VASKRŠNJI PONEDELJAK

  U ranim jutarnjim časovima napuštamo smeštajne jedinice i polazimo ka Olympic Beachu i ukrcavamo se na trajekt za Igumenitsu. Odlazak na Meteore-svete grčke stene. Na putu od Trikale prema Kalambaki, ukazaće se gotovo nestvaran prizor, čuda koje je mogla da stvori samo priroda. Panoramsko razgledanje čudesnih manastira. Poseta jednom od manastira. Nakon Svete gore , Meteori su drugi po značaju centar pravoslavlja u Grčkoj. Usputna pauza za ručak. Nakon Meteora, nastavljamo svoje putovanje do Olimpske regije i Olympic beach-a. Dolazak u Olympic beach i smestaj u studia/apartmane. Nocenje.

 • 30.04.2019. – VASKRŠNJI UTORAK

  Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u Solun jedinstven u svojoj originalnosti, arhitekturi , duhu i pozitivnoj atmosferi. Jedan dan u Solunu nije dovoljan da se upoznate sa svim njegovim lepotama i znamenitostima, ali je dovoljan da se oseti duh ovog grada i da se vide najznačajnija mesta.Krećemo na panoramsko razgledanje grada da vidimo: Belu kulu, zaštitni znak i simbol Soluna, najstarije zdanje Soluna crkvu Sv. Dimitrija, zaštitinika Soluna......Zejtinlik- srpsko vojno groblje je vrlo tužno ali jako važno i sveto mesto za srpski narod. Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. U dogovoreno vreme povratak iz Soluna ka smeštaju. Noćenje.

 • 01.05.2019. – SREDA

  Slobodno vreme ili fakultativni izlet do Litohora. Setnja do Zevsove kade i obilazak cuvenog manastira SV. Dionisija. Povratak u Olympic beach. U dogovoreno vreme izlazak iz studia i polazak za Srbiju.

 • 02.05.2019. – ČETVRTAK

  Dolazak u Srbiju u jutarnjim satima.

  *Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja I preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog.

Način plaćanja: Cena aranžmana je izražena u evrima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra za efektivu UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

-  Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe– (bez sopstvenog kreveta) – 50% aranzmana

- Doplata za 1/1 –  50% aranzmana

Aranžman obuhvata:

 • Prevoz autobusom turističke klase (klima,video –audio oprema)
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/3 TWC studijima/apartmanima na bazi 3 noćenja u mestu Ipsos
 • Smeštaj u 1/2 ili 1/3 TWC studijima/apartmanima  na bazi 2 noćenja u Olympic beach-u
 • Vecernji odlazak na docek Uskrsa u glavnom gradu ostrva
 • Posetu manastira Meteori
 • Usluge vodiča tokom putovanja
 • Organizaciju i vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

 • Obavezna doplata za trajekt na liniji Igumenica-Krf-Igumenica -10 evra po osobi (plaća se u Agenciji)
 • Fakultativne izlete
 • Individualne troškove, ulaznice za individualne posete muzejima, lične troškove I ostale nepomenute usluge
 • Putno zdravstveno osiguranja mogucnost placanja u Agenciji 120,00 dinara po osobi/po danu
 • Doplata za korišćenje klime oko 5 evra dnevno ( plaća se na licu mesta)
 • Boravišnu taksu  0,50 evra po sobi po danu (plaća se na licu mesta)
 • Ulaznice za Manastire Veliki Meteor i Varlam po 3 evra po osobi / po manastiru (plaća se na licu mesta)

Cene fakultativnih izleta (za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih putnika):

Ukupna cena za paket fakultativnih izleta od 35 evra po osobi obuhvata:

 • Fakultativni izlet do grada Krfa, Srpske kuće I ostrva Vido
 • Fakultativni izlet do grada Krfa i Paleokastrice
 • Fakultativni izlet do Soluna
 • Fakultativni izlet do Litohora

Cena pojedinačnih izleta (za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je najmanje 30 prijavljenih putnika):

 • Fakultativni izlet do grada Krfa, Srpske kuće I ostrva Vido 15 evra po osobi
 • Fakultativni izlet do grada Krfa i Paleokastrice 10 evra po osobi
 • Fakultativni izlet do Soluna 15 evra po osobi
 • Fakultativni izlet do Litohora 10 evra po osobi

Program je rađen na bazi najmanje prijavljenih 55 plativih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo da otkaže aranžman I o tome obavesti prijavljene putnike najkasnije 5 dana pre objavljenog datuma polaska. Agencija zadržava pravo izmene u program putovanja/ redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti I više sile.Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja Bg turs plus, licenca OTP 47/2015. Za ovo putovanje važe Opšti uslovi putovanja Organizatora.Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije. Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancije putovanja I da u celosti prihvata posebne uslove Triglav osiguranja a.d.o., Beograd.Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 011 2287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, Kneza Viseslava 63, Vidikovac, Beograd.

POSEBNE NAPOMENE :

* Putnik se može opredeliti samo na jedan način plaćanja i ne može ga menjati. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti – na dan uplate gleda se prodajni kurs UniCredit banke. Ukoliko dođe do promena cena na tržištu ili do promena kursa u odnosu na evro, agencija zadržava pravo korekcije cena na neuplaćeni deo.

•  NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije...Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

NAPOMENE VEZANE ZA RASPORED SEDENJA U AUTOBUSU: Potpisivanjem ugovora ili elektronskim  putem putnik je dužan da prihvati svako mesto u autobusu koje mu dodeli Agencija. Naknadne izmene nisu moguće. Agencija pravi raspored sedenja u autobusu, prema strukturi autobusa i putnika, uzimajući u obzir starija lica, porodice sa malom decom, trudnice, kao i vreme uplate.

•  Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 2,5 do 3,5 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

•  Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu i u hotelskim sobama nije preporučljivo, jer ni prevoznik niti hotel ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

•  Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

•  Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu (ova napomena se ne odnosi za putovanje Parndorf – Beč).

•  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)

•  Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade.

•  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)

•  Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

• Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 10:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Organizator putovanja u slučaju ne objavljivanja tačnog imena hotela, obavezuje se da ime postavi najkasnije 7 dana pre polaska na put. U slučaju promene hotela, organizator je dužan o tome obavestiti sve putnike, a zamenjen hotel mora u svemu odgovarati standardima hotela datog u opisu programa.

• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.   Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fen za kosu, internet...)

•  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

•  Zahtevi za konektovane sobe, family sobe i sl., uzeće se u razmatranje, ali grupni autobuski aranžmani ne podrazumevaju ovakvu vrstu smeštaja, niti izbora soba i njihovog sadržaja (balkon, terasa, pušačka soba, spratnost, francuski ležaj i sl.). Agencija organizator ne može obećavati ovakve usluge.

• Smeštaj na grupnim aranžmanima ovog tipa je u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem namenjene za smeštaj treće osobe. Sobe sa pomoćnim ležajem su manje komforne, a treći ležaj je pomoćni i može biti standardnih ili manjih dimenzija.

•  Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

•  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

•Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

•   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.  Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. 

•   Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije

•  DAN pred polazak organizator putovanja šalje SMS poruku sa svim detaljima polaska. Ukoliko ne dobijete poruku OBAVEZNO kontaktirajte agenciju radi dobijanja tačnih podataka oko polaska na putovanje.

 

 

 

Priijavite se za "VELIČANSTVENI USKRS NA KRFU"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!