+381(0)11 22 870 22 | 062 323 423

MALI ODMOR UZ SOLUN, OLIMP I METEORE

Provedite Vas mali odmor u divnoj Grčkoj - uživajte u čuvenim Meteorima


 • Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima sa parkinga preko puta Buvlje pijace u Bloku 42. Tačno vreme i mesto polaska autobusa biće poznato dva dana pred put.

 • Dolazak u Leptokariju u prepodnevnim časovima. Slobodno vreme za odmor i upoznavanje Leptokarije.          
   

 • Ujutru fakultativni izlet do Soluna, tokom kojeg ćete, pored razgledanja mnogih solunskih znamenitosti iz autobusa (crkvaSv. Dimitrija, Belakula...), biti u prilici da posetiti Srpsko vojničko groblje – Zejtinlik, kao i prodavnicu sa fabričkim cenama kožnih jakni i sličnih proizvoda, a zatim da uživate u slobodnom vremenu u ovom prelepom gradu. Povratak u Leptokariju.

 • Ujutru fakultativni odlazak do planine Olimp. Posećuje se i u obližnje mestašce Litohoro, kao i novi manastir Sv. Dionisija (udaljen oko 3km od Litohora). Stari manastir (udaljen oko 15km od novog), koji datira iz XVI veka, uništen je od strane nacista u II svetskom ratu, pa su sve sačuvane mošti i ostale dragocenosti prebačene u novi manastir koji je sazidan deceniju kasnije. Povratak u Leptokariju.

 • Ujutru fakultativni izlet do manastirske republike Meteora – neverovatnog spoja prirode i ljudske građevinske veštine, nastao iz čežnje isposnika i putnika, misionara i namernika da se nasele na nepristupačnim mestima. Organizovan je obilazak manastiraVeliki Meteori I Varlaam, radionice ikona u mestu Kalambaka, a u povratku obilazak klanca Tempi i crkve Svete Petke, gde se nalazi i čudotvorni izvor Svetiteljke. Povratak u Leptokariju. Noćenje.

 • Slobodan dan za odmor i opuštanje, uzuživanje u zvucima morskih talasa.       

 • Napuštanje smeštajnih jedinica do 9 časova po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima. Informaciju o tačnom vremenu i mestu polaska dobićete na licu mesta.

 • Dolazak u Beograd na mesto polaska u prepodnevnim časovima. Kraj usluga.

  Napomena: zbog mogućih dužih zadržavanja na graničnim prelazima, radova na putu ili iznenadnih nepredviđenih dešavanja i preusmeravanja u saobraćaju postoji mogućnost da dolazak na destinaciju ili povratak u Beograd bude kasniji od planiranog. 

 

Način plaćanja:

Cena aranžmana je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu evra UniCredit banke na dan uplate. Akontacija 30% prilikom prijavljivanja, a ostatak do pune cene aranžmana neophodno je uplatiti najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Aranžman obuhvata:

• prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji
• 5 noćenja na bazi usluge NA (najam studija) u Leptokariji
• usluge predstavnika
• troškove vođstva i organizacije putovanja

Aranžman ne obuhvata:

• individualne troškove

• fakultativne izlete:

- Meteora – 20€ / deca 6-12 god. 15€ (ulaznica u manastir se doplaćuje na licu mesta – cena je 3€ po osobi) - Solun – 15€
- Olimp – 10€
• međunarodno zdravstveno osiguranje (mogućnost plaćanja u agenciji)

Opis smeštaja: Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studie. Svi studiji imaju kuhinju, kupatilo, TV. Možete biti smešteni i u drugoj vili iste kategorizacije (u zavisnosti od broja prijavljenih putnika) u standardnim 1/2 ili 1/3 TWC studijima.

NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:        
Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta i sl. u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum za realizaciju je 25 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta podložna je promeni.
Aranžman je rađen na bazi minimum 70 putnika.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu.

Potpisivanjem ugovora o putovanju, putnik potvrdjuje da mu je urucena potvrda garancija putovanja i da u celosti prihvata posebne uslove Milenijum a.d.o. Beograd, osiguranja.

Potvrda se odnosi na sve putnike koji su obuhvaceni ugovorom o putovanju pod navedenim brojem. Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji:

- Osoba zaduzena za prijem reklamacija u agenciji: Jelena Radisavljevic, 0112287022, e mail: bgtursplus@gmail.com, Kneza Viseslava 63, Rakovica, Beograd.

Organizator putovanja je TA BG TURS PLUS, OTP licenca 47/2015. Uz ovo putovanje vaze Opsti uslovi organizatora putovanja.

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem Agencija nesnosi odgovornost.

Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama Agencije.

Priijavite se za "MALI ODMOR UZ SOLUN, OLIMP I METEORE"BGTURS+ agencija će Vas kontaktirati u roku od 24h od prijema Vaše prijave!